Rólam

Erdősi Tibor vagyok, fotográfus.

Végzett túravezetőként számtalan gyalog és kerékpártúrát, valamint versenyt szerveztem. Ebben az időszakban, tört utat magának a digitális fotózás ami lehetőséget adott arra, hogy a hosszú kerékpártúrák alkalmával olyan emlékképeket tudjak készíteni, amik hazatérve méltóképpen visszaadják az ottani élményeimet. Így talált rám a fotózás. 2008-ban fotóztam az első esküvőmet, ami a mai napig az egyik fő profil. Az esküvőkön túl rendezvények és családi események fotózásával foglalkozom.

A legfontosabb vezérfonal a megbízásaimnál, hogy az eseményeket, valósághűen adjam vissza, mindig figyelve a megfelelő egyensúlyra. A szélsőséges trendet követő utómunka múlandó. A célom, hogy évek múlva ha előveszitek a képeimet, csodálatos emlékeket ébresszenek bennetek. 2016-tól tagja vagyok a Magyar esküvőfotósok szövetségének.

Néhány apró személyes dolog.

A feleségemmel Nórával, aki sikeres vezető sminkes egykismakeup.hu 🙂 2007 őszén ismerkedtem meg. Ekkor érkezett hozzánk Dorka (Beaglekutyus) aki a mai napig a családunk legfontosabb szőrös tagja. Ő volt a gyűrűhordozónk amikor összeházasodtunk. Hanka a kislányunk 2017-ben született. Fantasztikus kiscsaj, aki az életünk értelme!

Szabadidőmben futok. leginkább terepen és hosszútávon.